Greatt products
Uw winkelwagen is leegProducten met een missie

Iets van goede kwaliteit straalt! Daarom werk ik in mijn kapsalon uitsluitend met haar- en huid verbeterende producten én tools. Graag wil ik mijn ervaring en enthousiasme hiervoor met je delen. Deze producten en tools bevatten de beste ingrediënten of materialen. Goede, maar het liefst ook natuurlijke. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardig of het nu gaat om een shampoo of een stijltang. Laat je verrassen in de kapsalon-annelies webshop....

Annelies

 

CHI en BioSilk

Zo bevatten de haarproducten van CHI en BioSilk pure natuurlijke zijde. Deze zijde bevat 17 gelijke aminozuren als het haar zelf. Hierdoor is het  herstellend vermogen van deze producten zeer groot. 

 

 

 

CHI Tools

Niet voor niets is de CHI stijltang de meest verkochte stijltang ter wereld. De stijltang heeft de hoogste kwaliteit puur keramische platen. Keramisch materiaal zorgt voor een vochtregulerende warmte, waardoor het vocht in het haar behouden blijft en optimaal verzorgd wordt. Zo produceren de CHI föhns negatieve ionen door de keramische verwarming. Hierdoor verbetert de  vochtbalans en glans in het haar en vermindert het kroezen en statisch haar.

 

 

 

NAOBAY

De heerlijke huidverzorging in mijn salon is van NAOBAY. NAOBAY staat voor 'Natural And Organic Beauty And You' en wordt met passie en liefde geproduceerd door een ambachtelijk familiebedrijf in het trendy, Spaanse Valencia. De VEGANproducten van Naobay bestaan uitsluitend uit 100% pure, zuivere, natuurlijke, biologische ingrediënten, goedgekeurd door Ecocert, vrij van toxische stoffen of ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor de huid zoals Parabenen, Siliconen of PEG's. De beleving is compleet wanneer je de zachte natuurlijke geuressences ervaart en de prachtige design verpakkingen met ambachtelijk vervaardigde houten doppen (vervaardigd van hout uit de lokale afvalindustrie, 100% BIO-afbreekbaar, zonder chemische toevoegingen) in je badkamer hebt staan.

‘Corpolibero combineert klasse met respect voor mens en milieu.’ Ervaar deze prachtige volle texturen, heerlijke geuren (de parfums zijn volledig plantaardig) met alleen natuurlijke conserveermiddelen your self.

 

 

 

Mineralogie

De make-up in mijn kapsalon is van het merk Mineralogie. Mineralogie bevat 100% zuivere mineralen, geen parfumstoffen, heeft een lange houdbaarheid en geeft een bescherming van SPF26. Bij minerale make-up worden alleen natuurlijke ingrediënten en pure mineralen gebruikt die geen allergische reactie veroorzaken, de poriën niet verstoppen en de huid niet beschadigen. Mineralogie heeft ook nog eens de beste beschermende en voedende eigenschappen voor de huid. Alleen dit kan het beste resultaat opleveren.

 

 

 

American Crew

Hét herenmerk is American Crew. De producten van American Crew bevatten de beste formules op basis van natuurlijke ingrediënten die haar- en hoofdhuid beschermen. Alle producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en zorgen dat het haar gezond blijft. Deze complete serie producten, speciaal voor mannen, uit shampoos, conditioners en styling- en finishingproducten. En natuurlijk mogen dan, om het verzorgingsritueel compleet te maken, de scheer- en lichaamsverzorgingsproducten niet ontbreken. Doordat alle producten van American Crew beschikken over een heerlijke mannelijke geur, is deze lijn ideaal voor de verzorgde man.