Greatt products
Uw winkelwagen is leegAlle reiniging van het heerlijke merk Corpolibro: 15% korting!

Alle huid-reinigingen in mijn assortiment van het heerlijke merk Corpolibro zijn nu verkrijgbaar met 15% korting. Het schoonmaken van uw huid is misschien wel de belangrijkste stap in uw huidverzorging.  Zonder een huid goed te reinigen kan er geen goede verzorging en geen huidverbetering plaatsvinden. U vind in mijn assortiment van Corpolibro de:

 

  • Renovating Gel: Een anti-aging reinigingsgel, die in 1 stap uw huid glad en stralend maakt.
  • Cleansing Milk: Kalmerend en hydraterend, reinigt de huid diep op zachte wijze. 
  • Non-Alcoholic Tonic: Deze tonic, voor gevoelige en geïrriteerde huid, kalmeert en voorkomt huidveroudering. 
  • Micellar Cleansing Water:  Verwijderd make-up zonder uw huid te irriteren

 

Corpolibero, een hoogwaardige cosmeceutical-lijn, huidverbetering pur sang in een zo puur mogelijke vorm op basis van hoge concentraties natuurlijke actieve werkstoffen, vitamines, mineralen en plantenextracten. Corpolibero werkt op celniveau doordat zij het vermogen heeft in de diepere huidlagen door te kunnen dringen. Bestaat uit zuivere zeer innovatieve formule-samenstellingen met alleen natuurlijke concerveringsmiddelen en een gepatenteerde natuurlijke vervanging van siliconen, waarmee de weldaad van prachtige volle texturen wordt bereikt. Heerlijke, frisse en fruitige geuren op basis van plantaardige parfums geven je hierbij het beste uit twee werelden: pure luxe gecombineerd met de kracht van de natuur.

Charmant en Italiaans, bestaande uit een prachtige range met uitgekristalliseerde recepturen met oog voor detail, design en luxe. Corpolibero onderscheidt zich door de zeer hoge percentages gedroogde plantenextracten, vitamines en mineralen en een gepatenteerde natuurlijke vervanging van siliconen waarmee zij uniek en vooruitstrevend is.

 

‘Corpolibero combineert klasse met respect voor mens en milieu.’

Ervaar deze prachtige volle texturen, heerlijke geuren (de parfums zijn volledig plantaardig!) met alleen natuurlijke conserveermiddelen your self.

 

Annelies


Alle reiniging van het heerlijke merk Corpolibro: 15% korting!
Schrijf een review of share