Greatt products
Uw winkelwagen is leegBetaalmogelijkheden

Bij Kapsalon Annelies Shop kun je betalen met de bekende en populaire betaalmethoden zoals iDeal, PayPal en creditcard (MasterCard en VISA).  Eventueel kun je het bedrag ook handmatig overboeken naar onze rekening, je bestelling wordt dan verzonden zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

 

Bankgegevens IBAN: NL05 ABNA 0454 9219 34  | BIC Swift: ABNANL2A

 

 
 
iDEAL - Gratis
Gemakkelijk en snel betalen via internetbankieren van jouw bank! Wij werken met een beveiligde verbinding SSL voor veiligheid en privacy bewaking. Bij een betaling met iDEAL voor 16:00 versturen wij de bestelling nog dezelfde dag. De bestelling is dan binnen 1 tot 3 dagen bij je thuis.
 
 
Paypal - Gratis
Bij Kapsalon Annelies Shop kun je betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Je hoeft niet langer je creditcardgegevens te onthouden of naar je random reader te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Bij een betaling met Paypal wordt het totaalbedrag direct van uw portemonnee saldo afgehaald. De bestelling is dan binnen 1 tot 3 dagen bij je thuis.
 
 
Overschrijving per bank via Sisow- Gratis
Overschrijving per bank houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag overmaakt. Je ontvangt na je bestelling een e-mail van onze betaalprovider Sisow een email met de gegevens voor het handmatig overmaken. Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot twee werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en versturen we je bestelling.
 
 
Sofort banking- Gratis
Bij Sofort banking gebruik je hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt. De bestelling is dan binnen 1 tot 3 dagen bij je thuis.
 
 
Visa - Credit Card - Gratis
Betalingen via een Visa creditcard worden ook via een beveiligde verbinding gedaan. Zodra de betaling is verwerkt door de Creditcard maatschappij wordt je bestelling verzonden. Deze verwerking duurt gemiddeld 1 dag. De bestelling is dan binnen 1 tot 3 dagen bij je thuis.
 
 
Mastercard - Credit Card - Gratis
Betalingen via een Mastercard creditcard worden ook via een beveiligde verbinding gedaan. Zodra de betaling is verwerkt door de Creditcard maatschappij wordt je bestelling verzonden. Deze verwerking duurt gemiddeld 1 dag. De bestelling is dan binnen 1 tot 3 dagen bij je thuis.
 
 
Maestro - Credit Card - Gratis
Betalingen via een Maestro creditcard worden ook via een beveiligde verbinding gedaan. Zodra de betaling is verwerkt door de Creditcard maatschappij wordt je bestelling verzonden. Deze verwerking duurt gemiddeld 1 dag. De bestelling is dan binnen 1 tot 3 dagen bij je thuis.

 

 
 
Bancontact - Gratis
Als u iets via internet heeft besteld en u wilt dit betalen met Bancontact, dan is dit te vergelijken met een betaling via een creditcard. Het enige wat u nodig heeft is het nummer van de kaart en de vervaldatum. U betaling wordt verwerkt door het betaalsysteem van de begunstigde en deze brengt u automatisch naar het betaalscherm van uw eigen bank waar u de resterende gegevens in moet voeren. Bij een betaling met Bancontact wordt het totaalbedrag direct van uw saldo afgehaald. De bestelling is dan binnen 2 tot 3 dagen bij je thuis.