Greatt products
Uw winkelwagen is leegAchter de schermen

Waar ik mijn inspiratie uit put? Dat zijn mijn klanten. Iedereen heeft zijn eigen stijl en wensen. Door goed te luisteren, kijken en een eerlijk advies te geven, bereiken we samen het beste resultaat. Natuurlijk zijn ook de 4 seizoenen qua kleur en haarlengte een bron vol inspiratie en laat ik mij op cursussen en presentaties bijpraten over de nieuwe trends en technieken.

 

Kapsalon Annelies

 

Om het beste eindresultaat te bereiken, zijn natuurlijk ook goede producten nodig. Deze zoek ik zorgvuldig uit. Alle producten voldoen aan de hoogste eisen, zijn zonder ammonia, dierproefvrij en bevatten zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Alleen deze ingrediënten geven een goed resultaat én gevoel. Dit geldt trouwens niet alleen voor de haarproducten. Zo is er ook een minerale make-up lijn en natuurlijke huidverzorgingsproducten. Hoe eerlijk is dat….

 

 

 

ANNELIES SCHOLTEN - VAN DER DUSSEN

Topstyliste, visagiste en eigenaresse

 

Het leuke aan mijn vak zijn de verschillende klanten. Ieder heeft zijn eigen wensen en style. Goed naar de klant luisteren en een eerlijk advies geeft altijd een tevreden resultaat. Elke dag geeft dit werk mij inspiratie, nieuwe ideeën en enthousiasme. Graag maak ik mijn klanten blij met handige tips en trucs waardoor ze met een kleine moeite het beste in zichzelf naar boven kunnen halen. Een heerlijk vak vol met creativiteit en gezelligheid!